dr rifegenerator

Dr. Royal Raymond Rife biokémikus, mechanikai és elektrotechnikai kutató, aki megalkotta az első olyan mikroszkópot, amellyel élőben, színesben tudta vizsgálni a kórokozókat. Daganatos betegek gyógyítási lehetőségei után kutatva felfedezte, hogy a különböző mikroorganizmusok sajátos, rájuk jellemző elektromágneses rezgéssel rendelkeznek, illetve hogy a gombák, vírusok, baktériumok és paraziták különösen érzékenyek saját specifikus biofrekvenciájukra. Bemérte ezeket a specifikus frekvenciákat és megépítette azt a generátort, amelynek segítségével visszarezonáltatva a test felé elpusztulnak a kórokozók.
Dr. Rife, majd Dr. Hulda Clark kanadai tudós, kutató orvos meghatározták egy sor általuk veszélyesnek tartott kórokozó frekvenciáját. Ezeket felhasználva beazonosítjuk a szervezetben felszaporodott gombákat, baktériumokat, vírusokat, parazitákat, majd a plasma generátor segítségével visszajuttatjuk az adott frekvenciákat, miközben a vendég kényelmesen pihenhet, olvashat, beszélgethet. A kórokozók frekvenciája az emberi test sejtjeihez viszonyítva alacsony rezgés, így a kezelés egyáltalán nincs hatással azokra.

Dr. Rife megállapította, hogy a mikroorganizmusok csak bizonyos feltételek meglétekor válnak kórokozókká. Vagyis az eredeti kiváltó ok, nem a vírus vagy baktérium, hanem egy sokkos élmény, konfliktus, a stressz, a negatív-destruktív gondolkodásmód.
„Aki a látását odáig fejlesztette, hogy észreveszi: minden testi jelenségben és tünetben pszichés történések fejeződnek ki, az azt is tudja, hogy a testben láthatóvá lett problémákat csak tudati folyamatok válthatják meg.„ - Thorwald Dethlefsen, Rüdiger Dahlke: Út a teljességhez
A fenti szerzőpároson kívül is igen sok kutató, orvos, pszichológus vallja azt, hogy a test-lélek-szellem egysége megbonthatatlan - én is ezt tartom szem előtt a gyógyulás folyamatában. (A Videók és könyvek menüpontban olvashatók, hallgathatók ebben a témában olyan szakemberek gondolatai, akik számomra irányadók.)
Tapasztalatok mutatják, hogy a Rife technológia milyen sokféle panasznál segíthet, mivel nem a tünetet szünteti meg, hanem az azt kiváltó kórokozókat. Eredményesen alkalmazható felső légúti megbetegedések, fáradékonyság, különféle fájdalmak, bőrtünetek, gyulladások, herpesz, HPV vírus, emésztési problémák stb. esetén.

Az első alkalom ára 15.000,- Ft, amely tartalmaz kétféle állapotfelmérést, tájékoztatást, tanácsadást, 1 órás kezelést. Teljes időtartama kb. 2 óra. A további alkalmak ára 6.000,- Ft, amely tartalmaz egy mérést, és 1 órás kezelést. Teljes időtartama kb. 1.5 óra. Egy terápia – a talált kórokozóktól függően -10-20 alkalmat jelent.
A közérzetjavító szolgáltatás nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Elérhetőség