meditacioA meditáció egyfajta csendes, összpontosított belső figyelmet jelent, egy megváltozott  tudati állapotot, amikor lényünk legmélyebben rejlő szintjeit  élhetjük meg.  A  testet tudatosan ellazítjuk, és szellemünket átengedjük a nyugalomnak és a belsőnkre  koncentrálásnak.
A meditáció jelenlét, az itt és most megélése, koncentráció belső tágasságunkra. Segít az önvalónk megismerésében, a kiegyensúlyozott, harmonikus élet megteremtésében, fejleszti a koncentrációt, figyelmet. Amikor lecsendesül az elme befogadóbbá válunk új, konstruktív gondolatok beépítésére is, így segítségünkre lehet az egészségünk megőrzésében, helyreállításában, blokkjaink elengedésében, vágyott céljaink elérésében.  Erősíti az immunrendszert, kikapcsol és regenerál, ezért hatékonyabbak leszünk a munkában.  A stresszes életet nem tudjuk elkerülni, de a ránk gyakorolt hatását képesek vagyunk megváltoztatni.
A vezetett meditációk könnyebbé teszik a rendszeres gyakorlást, segítenek abban, hogy közben ne „kalandozzunk el”. Az általam összeállított meditációk az egységélmény megéléséről, az ideális testsúly eléréséről, a változást akadályozó blokkok elengedéséről, energiaszintünk emeléséről stb. szólnak, kiscsoportos és egyéni formában.

Elérhetőség