bars„32 pont van a fejen ami arra való, hogy ki tudd törölni a fájlokat a számítógépedről, hogy bármilyen  változást létrehozhass. A BARS egy gyengéd érintéses módszer a fej bizonyos pontjain.  Felszabadítja a  gondolatokat,  érzéseket, érzelmeket, elképzeléseket és álláspontokat bármely életedből.  Ennek eredményeképpen  a legjobb esetben  az egész életed megváltozik, a legrosszabb esetben  úgy érzed, hogy egy jó masszázst kaptál.”  - Gary Dougles
Az Acces  Consciousness – melynek egy technikája a BARS  -  a tudatosodás útja,  nem gyógyításról szól.  Az egészség  elérése egy ajándéka  ennek az útnak.
Az Acces BARS kezelés egy masszázságyon fekve történik, általában 1 órát vesz igénybe. Egy mély relaxált állapotban a különböző életterületeket lazítja be,  azokat  a berögzült élethelyzeteket, ítéleteket,  nézőpontokat, hitrendszereket, fogadalmakat, melyek akadályoznak  abban, hogy  létrehozd a  változást, az életet, amit választani szeretnél.  Lekerül  ezekről  az akadályokról  az érzelmi hangsúly, így teret adva más lehetőségeknek, melyet választhatsz, anélkül, hogy az eredeti történeted ismét átélnéd, boncolgatnád. Energetikailag segíti  az elengedést, és ezzel utat nyit  a továblépéshez, a kiteljesedéshez.

A kezelés időtartama kb. 1 óra, amelynek ára 7.000,- Ft.

Elérhetőség